Gors mensgerichte ondersteuning

Nieuwe samenwerking met Zorggroep Ter Weel

We gaan samenwerken met locatie Randhof van Zorggroep Ter Weel.
Randhof is een woonzorgcentrum gelegen in Goes. Medewerkers met een beperking kunnen hier binnen verschillende gebieden ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het meewerken bij de lunch, rondgaan met boodschappen, werken in de winkel en receptietaken. Voor iedereen met een afstand op de arbeidsmarkt bieden we deze dagbesteding zodat men kan leren en ontwikkelen, een netwerk opbouwen en het draagt bij aan de zelfredzaamheid.

Het doel is om binnen Randhof een buurthuis op te zetten met Ter Weel-medewerkers en mensen die door Gors worden ondersteund. Waardoor er een win-win situatie ontstaat.
Ter Weel kan als leerbedrijf cliënten de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen en werkervaring op te doen. Op deze wijze krijgen cliënten een kans op de arbeidsmarkt.

Klik hier voor de flyer.

Heb je interesse of ken je iemand die hier interesse in heeft? Bekijk dan hier onze “vacatures”. Neem dan contact op met het cliëntenbureau via clientenbureau@gors.nl of bel naar (0113) 273 333.

Reacties zijn gesloten.

  • RT @LFBGoes: Geef je snel op, er zijn nog plekjes! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈@Gorsnl @StichtingArduin @_zuidwester @philadelphiaNL @LFBNederland… ,
  • RT @hersenz: In zijn werk als behandelaar van mensen met niet-aangeboren hersenletsel komt Jos Berends ontremming in allerlei vo… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2018
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ