Gors mensgerichte ondersteuning

40-jarig jubileum Schouwenoord/Touwbaan

Schouwenoord Touwbaan bestaat veertig jaar en dat moet gevierd worden! De viering van het jubileum wordt gehouden op vrijdag 21 juli. Cliënten en personeel van toen en nu zijn uitgenodigd voor het feestelijke programma. Ook ouders, verwanten, vrijwilligers en buren hebben een uitnodiging ontvangen. Het programma is gevuld met een welkomstwoord, optreden van zangeres Albertina en natuurlijk catering.

Over Schouwenoord/Touwbaan

Locatie Touwbaan (voorheen Schouwenoord) is een appartementencomplex met dertien appartementen, geopend op 1 januari 1977. In die veertig jaar is de locatie uitgegroeid tot een begrip. Het is gelegen vlakbij de binnenstad van Zierikzee, midden in het groen. De appartementen zijn modern en voorzien van alle faciliteiten. Bewoners hebben veelal een intensieve ondersteuningsvraag. Naast deze intensieve ondersteuningsvraag wordt men zoveel mogelijk gestimuleerd om zelfstandig taken, die bij het wonen horen, uit te voeren. Er is 24 uur per dag ondersteuning aanwezig.

Werkte u bij Schouwenoord/Touwbaan?

In 4 decennia hebben velen een bijdrage geleverd aan de zorg en ondersteuning van de bewoners. We konden hen niet allemaal traceren. Bent u oud-medewerker of was u op een andere manier direct betrokken en wilt u bij de viering aanwezig zijn? Dan bent u van harte welkom op 21 juli 2017 van 14:00-15:00 uur. Graag vooraf aanmelden via JvanWaarde@gors.nl.

Reacties zijn gesloten.

  • Kindzorg Gors werkt aan een volwassen status. ‘Basistraining systeemgericht werken’ voor medewerkers van Kindzorg geaccrediteerd door ,
  • Welkom op onze wintermarkt! Op zaterdag 9 december is iedereen welkom bij De Onderneming in Vlissingen. Van 10:00-1… ,
Zoeken
Centraal Kantoor
Postadres

Bezoekadres

Telefoon
Fax
E-mail

Postbus 2160
4460 MD Goes
Stationspark 24
4462 DZ Goes
(0113) 273 333
(0113) 273 330
info@gors.nl
Nederland onbeperkt
Berichten | Disclaimer | Beheer | RSIN 813302808 | Copyrights© 2017
Gors, mensgerichte ondersteuning | Webdesign: CONCEPTERIJ